Om virksomheden

Om virksomheden

ESSI (Mama Africa) er uddannet inden for beklædning og design, samt billedkunst, hun har undervise i kreativ igangsættelse og hendes domæne er kreative processer, hvilket giver det hende en forudsætning for frirum til anderledes design og udvikling i fælles virksomhed. Virksomhed skal afspejle hendes værdier.

Derfor virksomhed er bygget på de grundlæggende principper for tillid og kvalitet. Hun mener at Design skal kunne definere at stil og præference og ikke grænser.

Hvad er unikt ved NordicAfroDesign?

Tøjet er mix af Nordisk boheme og Hobo Chic med strejf af Afro. Og arbejde foregår i butikken i bag lokale. NordicAfroDesign samarbejder med kunder ved at hjælper og rådgiver ved vælge farver, design eller omforandring løsning af tøj.

(Mama-Essi) designer forenet ekspertise, nemlig at give den bedste løsning som hvad kunder ønsker. Tøjet er en Perfekt kollektion til dig som drømmer om at være individualist med eksotisk varm farver. Mama-Essi tager udgangspunkt i naturens ressourcer og lader det fortolkes i hendes design .

Virksomhed skal afspejle designs værdier. Derfor vores virksomhed er bygget på de grundlæggende principper for tillid og kvalitet. Design skal kunne definere at stil og præference og ikke grænser.