Om virksomheden

Om virksomheden

Essi (Mama Africa) er uddannet inden for beklædning og design, samt billedekunst, hun har undervist i kreativ igangsættelse og hendes domæne er kreative processer, hvilket giver hende en forudsætning for frirum til anderledes design og udvikling i fælles virksomhed. Virksomheden skal afspejle hendes værdier.

Derfor er virksomheden bygget på de grundlæggende principper for tillid og kvalitet. Hun mener at design skal kunne definere stil og præferencer, og ikke begrænsninger.

Hvad er unikt ved NordicAfroDesign?

Tøjet er et mix af Nordisk boheme og Hobo Chic, med et strejf af Afro. Arbejdet foregår i bag lokalet af butikken.  NordicAfroDesign samarbejder med kunden, hvor de bliver hjulpet og rådgivet i valg af farver, design eller omforandring af tøj.

Mama-Essi designer forenet ekspertise, nemlig ved at give den bedste løsning som kunden ønsker. Tøjet er en Perfekt kollektion til dig som drømmer om at være individualist med eksotiske varme farver. Mama-Essi tager udgangspunkt i naturens ressourcer og lader det fortolkes i hendes design .

Nordic Afro Design køber deres tekstiler af små virksomheder i Afrika, der er med til at skabe arbejdspladser for afrikanerne, så de kan være selvforsørgende. Essi har stort fokus på etik, kultur, miljø og bæredygtighed, som butikkens kerneværdier. Der bliver derfor altid sørget for at tekstilerne er produceret under gode forhold og at tekstilerne i sig selv lever op til både at være økologiske og bæredygtige, samt at afspejle designets værdier.